Tlf: 42 41 04 04 info@fysherning.dk

Kompressionsterapi

i Herning

Kompressionsterapi

Kompressionsterapi er en effektiv behandlingsmetode

Kompressionsterapi er særligt effektivt mod en række forskellige sportsskader. Når du udsættes for en skade, kan der opstå inflammation og hævelse i det berørte område, hvilket kan forårsage smerte og nedsat funktion.

Hos Fysioterapi & Sportsskade Center anvender vi Rapid Recover Legs, som kan reducere hævelsen og øge blodgennemstrømningen, hvilket fremskynder helingsprocessen og mindsker smerterne.

Kompressionsterapi med Rapid Recover Legs.

Kompressionsterapi med Rapid Recover Legs er en effektiv behandlingsmetode, hvis du har været udsat for en sportsskade. Ved at anvende kompression kan vi reducere afhjælpe hævelse/ødemer, spændt væv/stivhed, smerter samt ømhed i arme eller ben.

Kompressionsterapi kan også bruges som en forebyggende foranstaltning mod skader, især ved gentagne belastninger. Ved at bruge kompressionsbeklædning eller -udstyr kan man støtte musklerne og reducere vibrationerne, hvilket kan mindske risikoen for skader og forbedre ydeevnen.

Kompressionsterapi kan hjælpe med følgende:

  • At reducere hævelse og inflammation i det berørte område.
  • At mindske smerte og fremskynde helingsprocessen.
  • At forebygge skader ved gentagne belastninger.

Kompressionsterapi i Herning

Hos Fysioterapi og Sportsskade Center er vi specialister i kompressionsterapi. Vi er specialiseret i sportsskader og genoptræning samt ryg- og skulder smerter. Vi har stort fokus på at skabe hurtige resultater, der virker på både kort og lang sigt.

Vores klinik er beliggende i Sundhedshuset Herning i Lind. Masser af gratis parkering. Nem adgang til offentlig transport. Bybussen kører lige til døren.

Hvad er kompressionsterapi?

Kompressionsterapi er en behandlingsmetode, der bruger kompressionsudstyr, som støvler, bukser og andre beklædningsgenstande, til at give et behageligt og jævnt tryk på det berørte område. Dette reducere hævelse og inflammation samt øger blodgennemstrømningen. Dette kan hjælpe dig med at fremskynde helingsprocessen og mindske smerten ved sportsskader.

Kompressionsterapi, der er afledt af det latinske ord “compressio”, som betyder kompression eller fortætning, er en form for fysioterapi, hvor der anvendes tryk til behandling af dele af kroppen. Behandlingsformen anvendes i vid udstrækning på hospitaler og er støttet af årtiers forskning og erfaring. Selve behandlingen er behagelig og effektiv og giver lindring svarende til en god massage.

Hvad er Rapid Recover Legs?

Rapid Recover Legs er den ultimative kompressionsmodel, der lige nu findes på markedet. Med 8 kamre får du bl.a. et kammer, som kun dækker ankel og et som kun dækker knæ. De to steder er udsatte for stød og vrid i mange sportsgrene, og det er således også typisk der vi hober væske op ved træning eller skader.

Individuel justering af de 8 kamre på maskinen og elektronisk nedtællingsdisplay og fjernbetjening. Den mest ultimative lymfedrænage og massagemaskine med utrolig støvlekomfort! Vi har også mulighed for at lave kompression på arme og lænd, med 8 kamre.

kompressionsterapi Herning

Hurtig og effektiv restitution med Rapi Recover Legs

Hvis du er en aktiv og seriøs atlet eller sportsudøver, kender du sikkert udfordringen ved at skulle holde en lang pause fra træningen for at restituere. Det kan du slippe for med kompressionsterapi. Vores Rapi Recovery Pants giver hurtig restitution efter fysisk træning, så du kan komme tilbage til dit bedste niveau igen. Bare 30 minutter kompressionsbehandling svarer til 24-48 timers passiv restitution. Derfor er behandlingen så populær blandt professionelle løbere, cykelryttere og triatleter. 

Hos Fysioterapi og Sportsskadecenter i Herning har vores fysioterapeuter specialiseret sig i at kunne hjælpe dig med kompressionsterapi.

Kompressionsterapi og sportsskader

Kompressionsterapi hjælper med at mindske hævelse, inflammation og smerter ved sportsskader.

Det kan være løbeskader, ankelskader, knæsmerter, mm.

Kompressionsterapi med Rapid Recover Legs

Vi anvender Rapid Recover Legs som er det absolut bedste på markedet med 8 kamre dækker den alle udsatte områder. 

Rapid Recover Legs bruges til behandling af sportsskader og til hurtig restitution. 

Kompressionsterapi og Lymfødem

Kompressionsbeklædning kan hjælpe med at reducere hævelse og symptomerne på lymfødem.

Tilstanden hvor lymfevæske ophobes og forårsager hævelse i arme og ben.

Kompressionsbehandling til genoptræning

Efter visse operationer kan kompressionsterapi bruges til genoptræning  for at reducere hævelse og fremme heling.

Det kan være efter en knæ- eller måske en  hofteoperation.

profesionelle fysioteapeuter i Herning

Anmeldelser af klinikken

Camilla og Lars er begge to meget profesionelle fysioteapeuter. De giver en super god behandling med høj vægt på faglighed, engagement og service. Jeg kan varmt anbefale Fysioterapi & SportsskadeCenter.

Skrevet af Mette Vedel Eriksen

Fysioterapi & Sportsskade Center i Sundhedshuset Herning

Anmeldelser af klinikken

Har i en periode på godt 18 mdr haft en meget øm og til tider smertefuld hofte/hoftebøjer. Efter 6 behandlinger kan jeg ikke mærke nogen smerte, heller ikke under hård og vedvarende belastning. Der er ingen tvivl om at det er 2 yderst kompetente personer der driver stedet. Tak for hjælpen til Lars og Camilla

Skrevet af Dan M Nielsen

Bedste fysioterapeut i Herning, Ikast og Brande

Anmeldelser af klinikken

Lars har hjulpet mig med min skulder flere gange. Sørget for at et trælår kom hurtigere i orden, så jeg kunne komme på skiferie smile .. Fuld ud tilfreds smile

Skrevet af Marlene Vestergaard Sehested

Det siger vores patienter om os

Anmeldelser af klinikken

Lars formåede at behandle skader, som lægen havde sagt, at jeg skulle lære at leve med. Giver ham mine største anbefalinger.

Skrevet af Helle Østergaard

Anmeldelser af klinikken

Anmeldelser af klinikken

Hos Fysioterapi & SportsskadeCenter får du en professionel behandling og super god service.

Skrevet af Kasper Vedel Eriksen

Taknemmeligheden er stor!

Tak er et meget lille ord, når det omhandler, hvor glade Camilla og Lars fra Fysioterapi & Sportsskade Center er for deres kunders udtalelser. “Vi gør alt for at lytte grundigt til alle vores kunders behov og ønsker samtidig med at vi er professionelle i vores vurdering og behandling.” Det er en kæmpe fornøjelse at møde vores kunder i klinikken og hjælpe dem med at komme ovenpå igen.

Igen mange, mange tak! Fra Camilla og Lars

FAQ

Nogle af de spørgsmål vi ofte får omkring kompressionsterapi

bikefit justering af cykelsko