Tlf: 42 41 04 04 info@fysherning.dk

Læs om klinikken her

Velkommen indenfor i vores skønne klinik. Fysioterapi og Sportsskadecentret er en del af et stort nyt Sundhedshus I Herning, som rummer alt fra diætist, læger, psykologer, fodterapeuter & stort træningscenter m.m

Første besøg hos os

Info til første gang du skal til behandling hos Fysioterapi & SportskadeCenter :

Husk Sygesikringskort så vi kan få dine oplysninge ført ind i vores system.
Husk lagen til briksen eller lej et lagen/håndklæde for 10 kr.
Hvis du skal have dine behandlinger dækket af forsikring, så medbring forsikrigspapir.
Efter hver behandling afregnes dagens ydelser.

Ved første konsultation bliver der foretaget en grundig undersøgelse for at afdække dit problem, og du vil herefter få en fysioterapeutisk vinkel på diagnosen. Herefter opstilles en behandlingsplan.

En behandling kan således spænde vidt f.eks over træning, udspænding, mobilisering, øvelser, massage, shockbølge, laser, information og vejledning m.m.

Hvis du er forhindret i fremmøde skal du melde afbud senest kl. 9:00 samme dag.

Dine fysioterapeuter – Hvem vi er

Fysioterapi & SportsskadeCenter tilbyder et bredt spekter af sundhedsydelser inden for fysioterapeutisk behandling, træning og genoptræning. Desuden tilbydes der også virksomhedsordning efter aftale. Målet for centret er at yde en god og effektiv personlig og engageret behandling af vores patienter, skabe en dynamisk Fysioterapi og SportsskadeCenter med høj faglighed

Camilla Frisch Bastrup

Camilla Frisch Bastrup

Jeg er uddannet autoriseret professionsbachelor i Fysioterapi fra Fysioterapeutskolen i Holstebro juni 2005. Med 14 år i praksis, med løbende efteruddannet, har jeg opnået stor erfaring og i besiddelse af den nyeste viden inden for de fleste problematikker.

Tlf: 42410404
camilla@fysherning.dk

Jeg har løbende efteruddannet mig i:
 • Praksiscertifikat
 • McKenzie Part A+ B +C,
 • Idrætsfys,
 • Akupunktur,
 • GLAI:D træning hofte/Knæ og Ryg
 • Kinesiotape/Dynamictape
 • NMES genoptræning med strøm
Motivation

Vi ønsker at yde dig god service og hjælpe dig på bedst mulig måde med dine problemer i bevægeapparatet.

Lars Frisch Bastrup

Lars Frisch Bastrup

Jeg er uddannet autoriseret professionsbachelor i Fysioterapi fra Fysioterapeutskolen i Holstebro januar 2005. Med 14 år i praksis, og løbende specialiseret efterudd., har jeg opnået stor erfaring og er i besiddelse af den nyeste viden der garanter dig den rigtige behandling.

Tlf: 42410404
lars@fysherning.dk

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Jeg har løbende efteruddannet mig i:
 • Praksiscertifikat
 • Eksamineret Idrætsfysioterapeut (DSSF)
 • McKenzie Part A+ B +C + d + praksis credentiel eks.
 • Uddannet af region Midt til at fortage
 • Udvidet lænderygundersøgelser
 • Akupunktur
 • Osteopati kurser, helhedsorienteret mekanisk korrektion af kroppen.
 • GLA:D Ryg
 • Kinesiotape /Dynamiktape
 • MET (Muskel Energi Teknikker) justering af ubalancer i kroppen.
 • MFR (Myofaciel release teknikker)
 • Mulligan (Manuel kropskorrektion af bevægeapparatet)
 • NMES genoptræning med strøm
Baggrund

Desuden har jeg tilegnet mig en unik viden ved at være tilknyttet elitesport mere end 10 år, bla. Team Tvis Holstebro Håndbold, Lemvig Håndbold, Ikast Håndbold, Herning elite Cykel og Badminton Og FC Midtjylland ungdom.

Motivation

Vi ønsker at yde dig god service og hjælpe dig på bedst mulig måde med dine problemer i bevægeapparatet.

Praktisk info om klinikken

Betaling

Betaling sker efter hver konsultation. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, får du tilskud derfra. Det sker automatisk – blot du husker at oplyse os om dit medlemskab.

Har du en forsikring, som skal betale for din behandling på klinikken, medbring venligst de forsikringspapir du har fået tilsendt, i forbindelse med skadesanmeldelsen, så kan vi i de fleste tilfælde afregne direkte med forsikringsselskabet.

Betalingen kan ske med kontanter, Visa/dankort eller mobilpay.

Afbud eller udeblivelse

Er du forhindret i at møde op på den aftalte tid, skal du dagen før eller senest dagen inden kl. 9.00 meddele os det – ellers betragtes det som udeblivelse. Ved udeblivelse betales der fuld honorar.

Lokaler og Parkering

Fysioterapi og Sportsskadecentret er en del af et stort nyt Sundhedshus I Herning, som rummer alt fra diætist, læger, psykologer, fodterapeuter & stort træningscenter m.m.

Ventesalen er velindrettet med oase af grønne planter og afslappende miljø. Sundhedshuset Herning er moderne indrettet med lyse, velindrettede og lukkede behandlingsrum – gode faciliteter med lette adgangsforhold. Der er handicapvenlig toilet med puslefaciliteter for de mindste.

Parkering lige foran Sundhedscentret, så du slipper for at skulle lede efter parkeringsplads og bussen kører lige til døren.

KONTAKTINFO

Det er meget vigtigt, at du kontakter os inden en aftale eller fremmøde. Ligeledes skal du også kontakte os, hvis du ønsker at aftale ny tid eller helt aflyse din nuværende.

Du har mulighed for at book tid online via vores booking system. Hvis du ønsker at afmelde, skal du ringe herind.

TELEFON

Ring eller sms på:
42 41 04 04