Tlf: 42 41 04 04 info@fysherning.dk

Fysioterapeut

i Herning

Fysioterapi

Fysioterapi med grundig undersøgelse og effektiv behandling

Har du smerter i ryg, nakke eller lænd? 

Vi kan hjælpe!

Fysioterapi & Sportsskade Center i Sundhedshuset Herning tilbyder specialiseret behandling indenfor ryg- og nakkesmerter, iskias samt diskusprolaps – med fokus på dine problemer og dit skadesforløb.

Tag fat i os i dag – eller book en tid her.

 

Fysioterapeuter tilbyder genoptræning med dig i centrum

På professionel vis hjælpes du med dine akutte eller kroniske skader/problemer uanset dit fysiske aktivitetsniveau, alder eller livsstil. Dette udføres altid med høj faglighed, engagement og respekt for den enkelte og med fokus på en varig forbedring. Behandlinger og træningsforløb tager altid udgangspunkt i en grundig undersøgelse af dit problem.

  • Rygsmerter
  • Knæ og Hofte
  • Skuldersmerter
  • Nakkesmerter

Fysioterapi i Herning, Ikast og Brande

Fysioterapi og Sportsskade Center holder til i Sundhedshuset Herning, hvor vi tilbyder fysioterapi i Herning, men vi har også mange patienter til fysioterapi fra Ikast, Brande og Sunds. Vi er specialiseret i sportsskader og genoptræning samt ryg- og skulder smerter. Vi har stort fokus på at skabe hurtige resultater, der virker på kort og lang sigt.

Vores klinik er beliggende i Sundhedshuset Herning i Lind. Masser af gratis parkering. Nem adgang til offentlig transport. Bybussen kører lige til døren.

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er en alsidig behandlingsform, som kan indeholde forskellige tiltag. Ved Fysioterapi & Sportsskade Center sammensætter den behandling, der bedst muligt kan afhjælpe dit problem.

Behandlingen vil typisk være en kombination af forskellige behandlingsmetoder samt din aktive deltagelse.

Fysioterapi handler i grove træk om, at du skal have kroppens funktioner til at fungere optimalt og som de skal. Det vil sige uden hæmninger og smerter. Dette er for at øge livskvaliteten, som er fuldstændigt afgørende for at dejlig hverdag med en sund livsstil. Fysioterapi er essentielt når vi skal have hele kroppen til at være 100% funktionsdygtig uden smerter.

Det kan være at dine bevægelser i arme, ryg eller ben gør ondt eller kniber lidt – og her er fysioterapi vigtigt. Det kan være, at du har eller har haft en skade. Det kan også være, at du skal genoptræne efter en operation. Her er fysioterapi altid den bedste løsning.

Vi tilbyder vores hjælp, så du kan komme af med dine udfordringer og vi laver en behandlingsplan, som hjælper dig med dine daglige udfordringer, smerter eller andet.

Fysioterapeut i Herning

Hvad laver en fysioterapeut?

Hos Fysioterapi & Sportsskade Center er vores erfarne fysioterapeuter dedikerede til at hjælpe dig, så du kan vende tilbage til en aktiv og sund livsstil. Med en række forskellige behandlinger og terapier kan vi hjælpe dig med at komme dig tilbage fra en lang række skader.

Fra sportsskader til genoptræning kan vores team give dig den støtte og vejledning, du har brug for, for at komme tilbage på rette spor. Gennem personlige behandlinger og personlige vurderinger bestræber vi os på, at du får den bedst mulige behandling. Få mere at vide om, hvad en fysioterapeut kan gøre, og hvilke skader vi kan behandle.

Sundhedsfremme og bedre livskvalitet

P
Tilpasset fysisk aktivitet
P
Bedre helbred
P
Sund livsstil

Forebyggelse af skader på kroppen

P
Bedre muskelopbygning
P
Øvelser til ryg og nakke
P
Skuldertræning

Behandling og intervention

P
Personligt patientforløb
P
Træning før, under og efter behandling
P
Smertebehandling

Habilitering og rehabilitering

P
Træning af hele kroppen
P
Genoptræning
P
Personlig behandlingsplan

Fysioterapeut med og uden henvisning

Hos Fysioterapi & Sportsskade Center er vi klar til at behandle dig, uanset om du har en henvisning fra lægen eller kommer uden henvisning. 

TILSKUD FRA SYGEFORSIKRINGEN “DANMARK”

Du kan få tilskud til din behandling, hvis du er medlem af Sygeforsikringen “Danmark”. Uanset hvilken gruppe du er medlem af, så får du det samme tilskud. Dette gælder både hvis du har en henvisning fra lægen og hvis du ikke har en henvisning. Hos Fysioterapi & Sportsskade Center indberetter vi automatisk til sygeforsikringen “Danmark”, hvis du ved første behandling oplyser, at du er medlem.

SUNDHEDSFORSIKRING

Hvis din behandling bliver dækket af din sundhedsforsikring, kan afregningen ske ved, at du enten selv betaler og derefter får refunderet regningen hos forsikringsselskabet eller ved,  at vi sender regningen direkte til dit forsikringsselskab. Dette kræver dog en skriftlig bekræftelse fra forsikringsselskabet, hvor dækningsomfanget samt referencenummer tydeligt fremgår.

profesionelle fysioteapeuter i Herning

Anmeldelser af klinikken

Camilla og Lars er begge to meget profesionelle fysioteapeuter. De giver en super god behandling med høj vægt på faglighed, engagement og service. Jeg kan varmt anbefale Fysioterapi & SportsskadeCenter.

Skrevet af Mette Vedel Eriksen

Fysioterapi & Sportsskade Center i Sundhedshuset Herning

Anmeldelser af klinikken

Har i en periode på godt 18 mdr haft en meget øm og til tider smertefuld hofte/hoftebøjer. Efter 6 behandlinger kan jeg ikke mærke nogen smerte, heller ikke under hård og vedvarende belastning. Der er ingen tvivl om at det er 2 yderst kompetente personer der driver stedet. Tak for hjælpen til Lars og Camilla

Skrevet af Dan M Nielsen

Bedste fysioterapeut i Herning, Ikast og Brande

Anmeldelser af klinikken

Lars har hjulpet mig med min skulder flere gange. Sørget for at et trælår kom hurtigere i orden, så jeg kunne komme på skiferie smile .. Fuld ud tilfreds smile

Skrevet af Marlene Vestergaard Sehested

Det siger vores patienter om os

Anmeldelser af klinikken

Lars formåede at behandle skader, som lægen havde sagt, at jeg skulle lære at leve med. Giver ham mine største anbefalinger.

Skrevet af Helle Østergaard

Anmeldelser af klinikken

Anmeldelser af klinikken

Hos Fysioterapi & SportsskadeCenter får du en professionel behandling og super god service.

Skrevet af Kasper Vedel Eriksen

Taknemmeligheden er stor!

Tak er et meget lille ord, når det omhandler, hvor glade Camilla og Lars fra Fysioterapi & Sportsskade Center er for deres kunders udtalelser. “Vi gør alt for at lytte grundigt til alle vores kunders behov og ønsker samtidig med at vi er professionelle i vores vurdering og behandling.” Det er en kæmpe fornøjelse at møde vores kunder i klinikken og hjælpe dem med at komme ovenpå igen.

Igen mange, mange tak! Fra Camilla og Lars

FAQ

Fysioterapi i Herning