Tlf: 42 41 04 04 info@fysherning.dk

Cupping

i Herning

Cupping

Forkort restitutionstid og øg muskelstyrke med cupping

Fysioterapi & SportsskadeCenter tilbyder MuscleCup cupping, der er den perfekte tilføjelse til din træning!

MuscleCup cupping er effektiv ved enhver tilstand med smerter, kredsløbsproblemer, ødemer eller hovedpine og er designet til at øge musklernes styrke og forkorte restitutionstid.

Tag fat i os i dag – eller book en tid her.

Behandling og forebyggelse med cupping

Cupping fra Fysioterapi & SportsskadeCenter i Herning er en effektiv behandlingsmetode, der kan bruges som et glimrende supplement til din træning. Det er også en effektiv behandling af alle typer lidelser, der forårsager smerter, kredsløbsproblemer, ødemer (væskeansamling) eller hovedpine.

Cupping fra Fysioterapi & SportsskadeCenter i Herning er en sikker og  naturlig helbredende teknik, der har været anvendt i traditionel kinesisk medicin i tusindvis af år. Det er en fantastisk måde at lindre smerter, lindre stress og forbedre den generelle sundhed og velvære.

Cupping er en meget effektiv behandling, der kan hjælpe med at reducere smerter, forbedre cirkulationen, reducere hævelser og forbedre det generelle helbred. 

MuscleCup på klinikken i Herning

På klinikken i Herning er vores behandler autoriseret fysioterapeut med professionel efteruddannelse i cupping. Vi er specialiseret i sportsskader og genoptræning samt ryg- og skulder smerter. Vi har stort fokus på at skabe hurtige resultater, der virker på kort og lang sigt.

Vores klinik er beliggende i Sundhedshuset Herning i Lind. Masser af gratis parkering. Nem adgang til offentlig transport. Bybussen kører lige til døren.

Hvad er Musclecup cupping?

Teknologien bag MuscleCup cupping har været anvendt i århundreder. Gamle kinesiske healere brugte den til at behandle en lang række lidelser, lige fra kroniske smerter til luftvejssygdomme. Den moderne version af MuscleCup cupping er mere sofistikeret og anvender avancerede kopper til at skabe et stærkere vakuum. Dette gør den mere effektiv til at målrette mod specifikke områder af kroppen.

Historien om MuscleCup cupping tog for alvor fart under OL i 2016, da tilskuere verden over så svømmeren Michael Phelps med røde mærker på huden efter cupping-proceduren. Siden da er MuscleCup cupping blevet en stadig mere populær praksis inden for sundhed og velvære.

Hvordan virker cupping?

Cupping fungerer ved, at fysioterapeuten sætter sugekopper på din hud for at skabe et vakuum, som kan øge blodgennemstrømningen og lindre dine muskelspændinger.

Ved MuscleCup cupping anvender vi specielle kopper / cupper, der påføres huden, hvilket skaber en vakuumvirkning som trækker blodet op til overfladen. Dette hjælper med at reducere inflammation, forbedre cirkulationen og fremme heling.

Cupping kan også hjælpe med at løsne op for muskelfibre og bindevæv, hvilket kan forbedre fleksibiliteten og bevægeligheden.

Muscle cupping i Herning

Cupping i Sundhedshuset Herning

Hos Fysioterapi & Sportsskade Center er vi klar til at hjælpe dig med cupping, så du hurtigt kan blive fri for gener og smerter. Når vi behandler med cupping, er der flere områder, vi er opmærksomme på. Vores fysioterapeuter vil starte med at evaluere din tilstand for at sikre, at cupping er en rigtige behandling til lige præcis dig.

Vi tager hensyn til dit komfortniveau og reaktion på behandlingen og vi justerer behandlingen efter dine behov. Vores redskaber og kopper er naturligvis sterile, så vi undgår infektioner.

CUPPING TIL GAVN MOD MUSKELSMERTER

Cupping hjælper dig med at reducere dine muskelsmerter og ømhed ved at øge blodgennemstrømningen og løsne op for spændinger i muskler og bindevæv.

CUPPING HJÆLPER DIG MED SPORTSSKADER

Cupping hjælper med helingsprocessen og reducere smerter og betændelse i forbindelse med sportsskader som f.eks. forstuvninger, strækninger og muskelbristninger.

CUPPING HJÆLPER MOD RYGSMERTER

Cupping kan hjælpe med at reducere smerter og ubehag i ryggen ved at øge blodgennemstrømningen og løsne op for spændinger i muskler og bindevæv i ryggen.

CUPPING MOD STRESS OG ANGST

Cupping kan have en afslappende og beroligende virkning på kroppen, og kan hjælpe med at reducere stress og angst og forbedre søvnkvaliteten og velvære.

profesionelle fysioteapeuter i Herning

Anmeldelser af klinikken

Camilla og Lars er begge to meget profesionelle fysioteapeuter. De giver en super god behandling med høj vægt på faglighed, engagement og service. Jeg kan varmt anbefale Fysioterapi & SportsskadeCenter.

Skrevet af Mette Vedel Eriksen

Fysioterapi & Sportsskade Center i Sundhedshuset Herning

Anmeldelser af klinikken

Har i en periode på godt 18 mdr haft en meget øm og til tider smertefuld hofte/hoftebøjer. Efter 6 behandlinger kan jeg ikke mærke nogen smerte, heller ikke under hård og vedvarende belastning. Der er ingen tvivl om at det er 2 yderst kompetente personer der driver stedet. Tak for hjælpen til Lars og Camilla

Skrevet af Dan M Nielsen

Bedste fysioterapeut i Herning, Ikast og Brande

Anmeldelser af klinikken

Lars har hjulpet mig med min skulder flere gange. Sørget for at et trælår kom hurtigere i orden, så jeg kunne komme på skiferie smile .. Fuld ud tilfreds smile

Skrevet af Marlene Vestergaard Sehested

Det siger vores patienter om os

Anmeldelser af klinikken

Lars formåede at behandle skader, som lægen havde sagt, at jeg skulle lære at leve med. Giver ham mine største anbefalinger.

Skrevet af Helle Østergaard

Anmeldelser af klinikken

Anmeldelser af klinikken

Hos Fysioterapi & SportsskadeCenter får du en professionel behandling og super god service.

Skrevet af Kasper Vedel Eriksen

Taknemmeligheden er stor!

Tak er et meget lille ord, når det omhandler, hvor glade Camilla og Lars fra Fysioterapi & Sportsskade Center er for deres kunders udtalelser. “Vi gør alt for at lytte grundigt til alle vores kunders behov og ønsker samtidig med at vi er professionelle i vores vurdering og behandling.” Det er en kæmpe fornøjelse at møde vores kunder i klinikken og hjælpe dem med at komme ovenpå igen.

Igen mange, mange tak! Fra Camilla og Lars

FAQ

Cupping behandlinger i Herning