Tlf: 42 41 04 04 info@fysherning.dk

Giv os en anmeldelse

Dine oplevelser hos Fysioterapi og Sportsskadecentret betyder alt for os og vi håber, at du vil fortælle andre om dine oplevelser hos os. Dermed kan du være med til at hjælpe andre, som står i samme situation som dig – og du er samtidig med til at gøre vores produkter og service endnu bedre.

Se anmeldelser fra andre

Her kan du læse et lille udpluk af de mange gode anmeldelser vi har fået fra tidligere klienter. 

Lars ChristoffersenLars Christoffersen
04:57 15 Apr 23
Har været igennem et forløb med Camilla. Det har været en stor fornøjelse. Havde smerter i mine knæ pga overbelastning. Det blev afhjulpet gennem en kombination af behandlinger, special tape og især en skræddersyet plan med øvelser, som var tilrettet mig. Gennem hele forløbet har Camilla været meget opmærksom på mine behov og fremskridt, og har hele tiden justeret forløbet herefter. Jeg kan give Camilla mine varmeste anbefalinger.
Poul NielsenPoul Nielsen
11:01 19 Feb 23
Kan kun anbefale
aase haagensenaase haagensen
10:49 29 Jul 22
Hvor er jeg glad for at komme her
Bodil AlbakBodil Albak
13:56 08 Jan 19
Altid en god behandling.
Henrik BærentsenHenrik Bærentsen
21:07 31 Oct 17
Super behandling, god service og rådgivning. Kommer helt sikkert igen 😊
js_loader

Dine fysioterapeuter – Hvem vi er

Fysioterapi & SportsskadeCenter tilbyder et bredt spekter af sundhedsydelser inden for fysioterapeutisk behandling, træning og genoptræning. Desuden tilbydes der også virksomhedsordning efter aftale. Målet for centret er at yde en god og effektiv personlig og engageret behandling af vores patienter, skabe en dynamisk Fysioterapi og SportsskadeCenter med høj faglighed

Camilla Frisch Bastrup
Jeg er uddannet autoriseret professionsbachelor i Fysioterapi fra Fysioterapeutskolen i Holstebro juni 2005. Med 14 år i praksis, med løbende efteruddannet, har jeg opnået stor erfaring og i besiddelse af den nyeste viden inden for de fleste problematikker.
Tlf: 42 41 04 04
camilla@fysherning.dk
Lars Frisch Bastrup
Jeg er uddannet autoriseret professionsbachelor i Fysioterapi fra Fysioterapeutskolen i Holstebro januar 2005. Med 14 år i praksis, og løbende specialiseret efterudd., har jeg opnået stor erfaring og er i besiddelse af den nyeste viden der garanter dig den rigtige behandling.
Tlf: 42 41 04 04
lars@fysherning.dk