Tlf: 42 41 04 04 info@fysherning.dk

Akupunktur

i Herning

Akupunktur

Akupunktur kan lindre dine smerter

Fysioterapi & SportsskadeCenter tilbyder akupunktur-behandling enten som tillæg til almindelig fysioterapi eller som selvstændig ydelse. Dette afhænger af, hvad der skal behandles for.

I forbindelse med fysioterapeutisk behandling, kan akupunkturen være med til at give en smertelindring og en øget blodgennemstrømning.

Tag fat i os i dag – eller book en tid her.

Effektiv behandling med akupunktur

Akupunktur er en form for alternativ medicin, der involverer indsættelse af nåle på specifikke punkter på kroppen for at ændre fysiologiske tilstande eller for at lindre smerte. Nogle af de forhold, som akupunktur kan hjælpe med:

 • Gigtsygdomme
 • Smerter i ryg og lænd
 • Iskiassmerter
 • Musearm
 • Ledsmerter
 • Nakkespændinger
 • Piskesmæld
 • Løberknæ
 • Fibersprængning
 • Tennisalbue
 • Golfalbue

Akupunktur i Sundhedshuset Herning

På klinikken i Herning er vores behandler autoriseret fysioterapeut med professionel efteruddannelse i akupunktur. Vi er specialiseret i sportsskader og genoptræning samt ryg- og skulder smerter. Vi har stort fokus på at skabe hurtige resultater, der virker på kort og lang sigt.

Vores klinik er beliggende i Sundhedshuset Herning i Lind. Masser af gratis parkering. Nem adgang til offentlig transport. Bybussen kører lige til døren.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur stammer oprindeligt fra Kina og har været brugt i over 2000 år. Akupunktur foregår ved, at nåle bliver sat ind på specifikke punkter på din krop. Disse punkter kaldes for akupunkturpunkter. Der er over 1000 akupunkturpunkter på din krop og hvert punkt er forbundet med bestemte organer eller kropsvæv. Målet med akupunktur er at ændre fysiologiske tilstande og ofte at lindre smerte.

Hos Fysioterapi & SportsskadeCenter bruges akupunktur primært til behandling af bevægeapparatslidelser, og der tages udgangspunkt i evidensbaseret akupunktur. Akupunktur bruges  som en effektiv behandling for mange mennesker, når det bruges sammen med andre behandlinger eller som en del af en integreret sundhedsplan.

Hvordan virker akupunktur?

En af de mest accepterede teorier er, at akupunktur kan ændre kroppens niveauer af bestemte kemikalier, såsom endorfiner og serotoniner. Akupunktur kan også ændre blodstrømmen og nerveimpulser på de steder hvor nålen bliver indsat.

Akupunktur skal udføres en kvalificeret akupunktør, der har gennemgået uddannelse i teknikken. Når en nål indsættes, kan du formentligt mærke en prikkende fornemmelse. Nålene sidder ofte i kroppen i 20-30 minutter. Herefter fjernes nålene og du kan forvente at føle sig afslappet og eventuelt smertefri.

Akupunktur behandling i Herning

Autoriseret akupunktør i Sundhedshuset Herning

Hos Fysioterapi & Sportsskade Center er vores erfarne akupunktører klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan blive fri for gener og smerter. Klinikkens behandler er autoriseret fysioterapeut med professionel efteruddannelse i akupunktur og er således uddannet inden for:

 • Medicinsk akupunktur (vestlig akupunktur)
 • Triggerpunkts/muskelakupunktur
 • El-akupunktur
 • IMS – intra muskulær stimulation

Vores akupunktører har gennemgået en omfattende efteruddannelse i at identificere og behandle akupunkturpunkter på menneskekroppen. De har også lært om de forskellige teorier om, hvordan akupunktur virker, og om de mange forhold, som det kan være effektivt til at behandle.

AKUPUNTUR FOR SMERTELINDRING

Akupunktur er en effektiv behandling for smerter, såsom hovedpine, rygsmerter, menstruationssmerter og tandpine.

Det kan også være nyttigt for at lindre smerter efter en skade eller operation.

Akupunktur ved sportsskade

Vi har stor erfaring med akupunktur ved sportsskader. Uanset om du er kommet til skade som professionel atlet eller ved at spille lidt hygge fodbold om lørdagen, så kan akupunktur give en hurtigere helingsproces, så du kan komme tilbage og dyrke din sport. 

AKUPUNKTUR MOD STRESS OG ANGST

Akupunktur kan bruges som behandling mod stress, angst eller depression. Akupunktur er særligt godt til at skabe indre ro for kroppen.

Akupunktur hjælper med at lindre disse følelser og forbedre den mentale sundhed.

AKUPUNKTUR MOD SØVNPROBLEMER

Akupunktur er en effektiv behandling for mennesker, der har problemer med at falde i søvn eller forblive sovende.

Akupunktur hjælper med at øge døsigheden og forbedre søvnkvaliteten.

profesionelle fysioteapeuter i Herning

Anmeldelser af klinikken

Camilla og Lars er begge to meget profesionelle fysioteapeuter. De giver en super god behandling med høj vægt på faglighed, engagement og service. Jeg kan varmt anbefale Fysioterapi & SportsskadeCenter.

Skrevet af Mette Vedel Eriksen

Fysioterapi & Sportsskade Center i Sundhedshuset Herning

Anmeldelser af klinikken

Har i en periode på godt 18 mdr haft en meget øm og til tider smertefuld hofte/hoftebøjer. Efter 6 behandlinger kan jeg ikke mærke nogen smerte, heller ikke under hård og vedvarende belastning. Der er ingen tvivl om at det er 2 yderst kompetente personer der driver stedet. Tak for hjælpen til Lars og Camilla

Skrevet af Dan M Nielsen

Bedste fysioterapeut i Herning, Ikast og Brande

Anmeldelser af klinikken

Lars har hjulpet mig med min skulder flere gange. Sørget for at et trælår kom hurtigere i orden, så jeg kunne komme på skiferie smile .. Fuld ud tilfreds smile

Skrevet af Marlene Vestergaard Sehested

Det siger vores patienter om os

Anmeldelser af klinikken

Lars formåede at behandle skader, som lægen havde sagt, at jeg skulle lære at leve med. Giver ham mine største anbefalinger.

Skrevet af Helle Østergaard

Anmeldelser af klinikken

Anmeldelser af klinikken

Hos Fysioterapi & SportsskadeCenter får du en professionel behandling og super god service.

Skrevet af Kasper Vedel Eriksen

Taknemmeligheden er stor!

Tak er et meget lille ord, når det omhandler, hvor glade Camilla og Lars fra Fysioterapi & Sportsskade Center er for deres kunders udtalelser. “Vi gør alt for at lytte grundigt til alle vores kunders behov og ønsker samtidig med at vi er professionelle i vores vurdering og behandling.” Det er en kæmpe fornøjelse at møde vores kunder i klinikken og hjælpe dem med at komme ovenpå igen.

Igen mange, mange tak! Fra Camilla og Lars

FAQ

Akupunktur klinik i Herning