Tlf: 42 41 04 04 info@fysherning.dk

Genoptræning

i Herning

Fysioterapi & SportsskadeCenter

Genoptræning så du kan vende  tilbage til din hverdag

Ved genoptræning kan vi hjælpe dig med at opnår samme grad af funktionsevne som tidligere eller bedst mulig funktionsevne, så du kan vende tilbage til din hverdag på bedst mulige måde efter operation, skade eller længere tids sygdom.

Genoptræningen tilrettelægges efter dit funktionsniveau og foregår altid under vejledning af fysioterapeut enten individuelt eller på hold.

Tag fat i os i dag – eller book en tid her.

Genoptræning efter operation og skader

Genoptræning er vigtigt, fordi det kan hjælpe med at genopbygge styrke, fleksibilitet, balance og bevægelighed i kroppen efter en skade eller operation. Hvis man ikke genoptræner ordentligt, kan det føre til vedvarende smerter, nedsat funktionsevne og nedsat livskvalitet.

Typisk vil følgende skader have gavn af en god genoptræning:

  • Muskelskader (f.eks. forstuvninger, strækninger, muskelbristninger)
  • Ledskader (f.eks. ankelskader, knæ- eller hofteproblemer)
    Knoglebrud og brud
  • Rygproblemer (f.eks. diskusprolapser, lumbago)
  • Neurologiske tilstande (f.eks. hjernerystelser, slagtilfælde)
  • Kroniske smerter eller lidelser (f.eks. gigt, fibromyalgi)

Genoptræning i Sundhedshuset Herning

På klinikken i Herning er vores behandler autoriseret fysioterapeut med professionel efteruddannelse i genoptræning. Vi er specialiseret i sportsskader og genoptræning samt ryg- og skulder smerter. Vi har stort fokus på at skabe hurtige resultater, der virker på kort og lang sigt.

Vores klinik er beliggende i Sundhedshuset Herning i Lind. Masser af gratis parkering. Nem adgang til offentlig transport. Bybussen kører lige til døren.

Individuelle behandlingsplaner

Genoptræning er en form for rehabilitering, der hjælper med at genopbygge styrke, fleksibilitet, balance og funktion i kroppen efter en skade eller operation. Hos Fysioterapi & SportsskadeCenter udvikler vi en individuel behandlingsplan, der kan omfatte øvelser, strækning, massage og andre terapier.

Målet er at genvinde kroppens normale funktion og bevægelighed, forebygge yderligere skade og reducere smerter. Genoptræning kan også være nyttigt for dig, hvis du har kroniske smerter eller lidelser, der påvirker din bevægelighed og funktionsevne.

Genvind din krops styrke og bevægelighed

Genoptræning er vigtigt, fordi det kan hjælpe med at genvinde din krops styrke, fleksibilitet og bevægelighed efter en skade eller operation. Hvis du ikke genoptræner ordentligt, kan det føre til vedvarende smerter, nedsat funktionsevne og nedsat livskvalitet.

Genoptræning kan også hjælpe med smertelindring og forebyggelse af yderligere skade. Udover at forbedre den fysiske tilstand kan genoptræning også forbedre mental sundhed og give dig en følelse af kontrol over din rehabilitering.

Genoptræning i Herning efter operation og skader

Compex som en del af genoptræningen

Hos Fysioterapi & SportsskadeCenter benytter vi blandt andet Compex elektroterapi i vores genoptræningsforløb. En yderst effektiv teknik hvis du skal genoptrænes efter en operation eller skade.

Ved hjælp af små elektroder sendes elektriske lavspændingsimpulser til udvalgte muskler, hvilket hjælper dem med at trække sig sammen og slappe af. Dette reducerer smerter og fremmer cirkulationen i hele musklen, hvilket giver hurtigere heling og genopretning.

Compex elektroterapi er især effektiv for dem, der for nylig har gennemgået en operation som f.eks. korsbåndsoperation, da den hjælper med at genopbygge den muskelmasse, der typisk går tabt efter en operation. Derudover hjælper det med at reducere hævelse og inflammation i knæleddet, som kan føre til betydelige smerter.

På Fysioterapi & SportsskadeCenter bruger vi Compex elektroterapi som en del af vores genoptræningsforløb, hvilket sikrer, at du som patient hurtigere kommer dig efter en skade eller operation. 

GENOPTRÆNING EFTER SKADE ELLER OPERATION

Efter en skade eller operation er genoptræning vigtigt for at genopbygge styrke, fleksibilitet og bevægelighed.

Samtidigt forebygger genoptræning yderligere skader.

GENOPTRÆNING MED NEUROLOGISKE TILSTANDE

Genoptræning kan være vigtigt for personer med neurologiske tilstande.

Det kan være hjernerystelser, slagtilfælde eller rygmarvsskader, da det kan hjælpe med at genopbygge funktion og bevægelighed.

GENOPTRÆNING MOD KRONISKE SMERTER

Genoptræning kan også være nyttigt for personer med kroniske smerter eller lidelser som for eksempel gigt.

Genoptræning kan forbedre kroppens funktioner og livskvalitet.

FOREBYG SKADER MED TRÆNING

Træning er enormt vigtigt, når det gælder at forebygge nye skader og lidelser.

Fysisk aktivitet og træning er med til at styrke din krop og forebygge fremtidige skader, lidelser og sygdomme.

profesionelle fysioteapeuter i Herning

Anmeldelser af klinikken

Camilla og Lars er begge to meget profesionelle fysioteapeuter. De giver en super god behandling med høj vægt på faglighed, engagement og service. Jeg kan varmt anbefale Fysioterapi & SportsskadeCenter.

Skrevet af Mette Vedel Eriksen

Fysioterapi & Sportsskade Center i Sundhedshuset Herning

Anmeldelser af klinikken

Har i en periode på godt 18 mdr haft en meget øm og til tider smertefuld hofte/hoftebøjer. Efter 6 behandlinger kan jeg ikke mærke nogen smerte, heller ikke under hård og vedvarende belastning. Der er ingen tvivl om at det er 2 yderst kompetente personer der driver stedet. Tak for hjælpen til Lars og Camilla

Skrevet af Dan M Nielsen

Bedste fysioterapeut i Herning, Ikast og Brande

Anmeldelser af klinikken

Lars har hjulpet mig med min skulder flere gange. Sørget for at et trælår kom hurtigere i orden, så jeg kunne komme på skiferie smile .. Fuld ud tilfreds smile

Skrevet af Marlene Vestergaard Sehested

Det siger vores patienter om os

Anmeldelser af klinikken

Lars formåede at behandle skader, som lægen havde sagt, at jeg skulle lære at leve med. Giver ham mine største anbefalinger.

Skrevet af Helle Østergaard

Anmeldelser af klinikken

Anmeldelser af klinikken

Hos Fysioterapi & SportsskadeCenter får du en professionel behandling og super god service.

Skrevet af Kasper Vedel Eriksen

Taknemmeligheden er stor!

Tak er et meget lille ord, når det omhandler, hvor glade Camilla og Lars fra Fysioterapi & Sportsskade Center er for deres kunders udtalelser. “Vi gør alt for at lytte grundigt til alle vores kunders behov og ønsker samtidig med at vi er professionelle i vores vurdering og behandling.” Det er en kæmpe fornøjelse at møde vores kunder i klinikken og hjælpe dem med at komme ovenpå igen.

Igen mange, mange tak! Fra Camilla og Lars

FAQ

Genoptræning af Knæ, Skulder, Hofte og Ryg